Mozzarella
Mozzarella on värske, pehme pasta filata tüüpi juust. Pasta filata tähendab, et juustumassi sulatatakse ja venitatakse ning seejärel vormitakse massist pallid. "Mozzare" tähendab "rebima" ja Mozzarella nimi tulebki sellest hetkest kus vormitud pall kätega ülejäänud massist lahti rebitakse.
Mozzarellal on värske, mahe ja mõnusalt piimane maitse. Juust sobib hästi eelroaks, itaaliapärastesse salatitesse ja pitsadele.
Mozzarellal on värske, mahe ja mõnusalt piimane maitse. Juust sobib hästi eelroaks, itaaliapärastesse salatitesse ja pitsadele.
Koostis: Pastöriseeritud (lehma)täispiim, sool, laap, juuretis.
Pakitud kilekotti koos säilitusveega, pakendis kaks palli.
Netokaal min 250 g
NB! Seda tootet on võimalik tellida ainult kojutoomisega (Tartus ja Elvas) või järeletulemisega!